Het kan zijn dat je in huis last hebt van ongedierte. Dit kunnen muizen, ratten, kakkerlakken of bed wantsen zijn bijvoorbeeld. Er zijn ontzettend veel dieren die als ongedierte worden gezien in en rondom het huis. Ook kan er op werk een plaag zijn of in een andere ruimte waar mensen zijn. De dieren zijn over het algemeen onhygiënisch en kunnen een ware plaag vormen. Ook kan het echt de leef kwaliteit van jou aantasten. Om het ongedierte te bestrijden kan je een bedrijf in huren die jou helpt met het bestrijden van het ongedierte. Een ongediertebestrijder zorgt ervoor dat ie met de juiste middelen het ongedierte zo effectief mogelijk bestrijdt.

Kosten van een ongediertebestrijder

Je kan op internet op zoek gaan naar een ongediertebestrijder. Er zijn veel bedrijven in Nederland die dergelijke diensten aanbieden. De een is wat meer gespecialiseerd in het bestrijden van muizen en de ander weer in bijvoorbeeld houtworm. Over het algemeen is wel te zeggen dat elk bedrijf het ongedierte voor je kan bestrijden. De gemiddelde kosten voor het bestrijden van ongedierte ligt rond de 90 euro. Voor het bestrijden van bijvoorbeeld een wespennest betaal je zo’n 65 euro.

Voor het bestrijden van kakkerlakken en ratten betaal je rond de 90 euro. Het duurst om te laten bestrijden zijn houtworm en bed wantsen. Deze beestje zijn in snel te bestrijden en vaak moet een huis binnenste buiten worden gekeerd om al deze diertjes te bestrijden. Vaak gebeurt het bestrijden van de houtworm met gas. Lees verder Verdelger.nl/prijzen

Meest voorkomende ongedierte

De meest voorkomende ongedierte zijn muizen, kakkerlakken, mollen en ratten. Dit zijn beesten die zich vooral in en rondom het huis leven. Muizen, kakkerlakken en ratten zijn heel onhygiënisch en dragen bacteriën met zich mee. Dit kan ook van invloed zijn op je gezondheid. Daarom is het ook belangrijk om deze tijdig te bestrijden. Je kan het ongedierte zelf proberen te bestrijden, echter kan een ongediertebestrijder met wat meer kennis gerichter te werk gaan en ervoor zorgen dat ze zeker weten bestreden zijn. Mollen zijn niet zozeer onhygiënisch, maar ze kunnen wel je hele tuin om zeep helpen. De molshopen zorgen voor een ongelijk oppervlakte. En de tunnels die de mol graaft kunnen ervoor zorgen dat je hele tuin onstabiel wordt.